Direktlänk till inlägg 19 mars 2011
...nej inte direkt, men PAJ blev det! Botten gjorde jag på 2 1/2 dl vetemjöl, 100 gram margarin och 100 gram keso. In i frysen ca 15 minuter och sedan i ugnen på 200 grader tills botten får lite färg. Kanske en 8-10 minuter.
Fyllningen gjorde jag med 3 ägg, 1pkt laktosfri gräddfil, 1 1/2 dl riven ädelost, en bit purjolök, några svarta oliver och lite strimlad skinka, salt och peppar. Klart och skjuts in i ugnen igen... ca 20-30 minuter.
Fredagskvällens meny... var detta!
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 | 3 |
4 |
5 |
6 | ||||
7 |
8 | 9 |
10 |
11 |
12 |
13 | |||
14 |
15 |
16 | 17 |
18 |
19 | 20 | |||
21 |
22 |
23 |
24 |
25 | 26 | 27 |
|||
28 |
29 |
30 | 31 |
||||||
|