Direktlänk till inlägg 19 mars 2011
Rödbetsgarpaccio med getost,rostade pinjenötter och tryffelhonung...
som förrätt.
Huvudrätten bestod av en mustig köttgryta på högrev.
Med lök,morötter,purjolök,vitlök,rött vin,oxfond,japansk soja och grytkryddor a´la jagtogvadjaghadeiskafferiet...
Kvällens dessert fick bli en chokladkräm...enkel och väldigt mumsig. Jag kokade upp 3/4 dl grädde, la i bitar av 50 gram 70% choklad och vispade runt till en slät kräm...
Hällde upp i glas och ställde in det i kylen. Jag stekte en brödskiva i lite smör och skar sedan i små, små bitar. Lite flingsalt över det hela...
Det var JÄTTE-JÄTTE-JÄTTEGOTT!
Ha en fortsatt underbar helg,njut och koppla av...och kanske ska Du titta på något trevligt program på TVn. Hoppas att det blir en solig vårdag i morgon...jag längtar att få njuta av varmare väderlek!
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 | 3 |
4 |
5 |
6 | ||||
7 |
8 | 9 |
10 |
11 |
12 |
13 | |||
14 |
15 |
16 | 17 |
18 |
19 | 20 | |||
21 |
22 |
23 |
24 |
25 | 26 | 27 |
|||
28 |
29 |
30 | 31 |
||||||
|